Speel alvast met het speelgoed uit de allernieuwste Jurassic World film

Aanstaande donderdag 11 juni gaat de film Jurassic World in Nederland in première. Nederland kan niet wachten, maar gelukkig heeft Hasbro nu al iets waar alle kleine dino-fans helemaal warm voor lopen: Jurassic World toys. De levensechte Jurassic World movie-figuren zijn vanaf nu beschikbaar.  De Movie Line bestaat uit meerdere figuren uit de film. De Indominus Rex is, net als in de film, een vreeswekkende carnivoor die het resultaat is van een mislukt wetenschappelijk experiment! Dit meer dan 40 centimeter grote monster pakt niet alleen uit met geluids- en lichteffecten, het past ook zijn kleur aan de omgeving aan! Indominus slaakt angstaanjagende kreten wanneer je zijn arm beweegt.
Ontdek ook de nieuwe Tyrannosaurus Rex: Niet van echt te onderscheiden. Deze favoriet van de kids heeft net als Indominus bewegende lichaamsdelen waarmee je de prehistorische Tyrex kunt bedienen.

De Jurassic World figuren uit de Movie Line collectie hebben allemaal een knopje op de rug waarmee kaak en staart te besturen zijn.

Verkrijgbaar in de Movie Line collectie:
Jurassic World Bashers & Biters Dino – €12,99
Jurassic World Titan Raptor Dino – € 16,99
Jurassic World Growlers Elektronische Dino – €19,99
Jurassic World Voertuig en Dino – €29,99
Leeftijd: vanaf 4 jaar

In Jurassic World keren we 22 jaar na Jurassic Parc terug naar het eiland Nublar waar het dinopark kampt met dalende bezoekcijfers. Men besluit met behulp van genetische manipulatie een slimme superdino te creëren. Dat kan natuurlijk niet goed gaan…
Jurassic World gaat op 11 juni in première.

Lees ook:Een blote dino
Lees ook:Maya de Bij 3D aan 100 landen verkocht!
Lees ook:Disney verloot stem voor kind in nieuwe film Cars 2
Lees ook:Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!
Lees ook:100 fans lezen 5 juni als eerste nieuwe Loser (Jeff Kinney)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>