Fischer Price gaat samenwerking met Shakira aan

Hoe leuk! En hoe goed! Shakira heeft een lijn babyspeelgoed ontworpen voor het Amerikaanse merk Fisher-Price. De opbrengst van de speeltjes gaat naar haar organisatie Barefoot Foundation, die zich inzet voor opleiding en goede voeding in arme gebieden in haar geboorteland Colombia. Kijk, van dit soort initiatieven hou ik wel! De zangeres maakt samen met het merk ook een reeks internetfilmpjes over opvoeding. De 37-jarige Shakira heeft haar naam aan zes producten verbonden, zoals blokken met het alfabet, een voetbal die muziek speelt en een muzikaal wipstoeltje. Het speelgoed ligt vanaf volgende maand in de winkel. In de twaalfdelige webserie, die maandag begint, geeft de zangeres onder meer opvoedtips. Shakira, in verwachting van haar tweede kind, benaderde Fisher-Price zelf met het idee. “Ik zag hoe belangrijk mijlpalen in de ontwikkeling zijn en hoe speelgoed baby’s daarbij kan helpen”, laat Shakira weten in een verklaring. “Ik wilde speelgoed ontwerpen dat de ontwikkeling in de eerste levensfase ontwikkelt. De fase waarin ze leren te spelen waardoor ze werken aan de ontwikkeling van psychologische, sociale en motorische vaardigheden.” Het is de eerste keer dat Fisher-Price samenwerkt met een ster. Het merk laat weten in de toekomst best weer te willen samenwerken met een bekende moeder. “Het gaat om het vinden van een authentieke moeder die het grote publiek aanspreekt.”

Lees ook:Daar zijn ze weer; de klassiekers van Fisher Price!
Lees ook:Groot gezin Shakira in aantocht: tweede baby onderweg!
Lees ook:Deel het eerste woordje van jouw kind op Facebook
Lees ook:Slecht gesteld met kwaliteit van speelgoed
Lees ook:Na iPhone® en iPod® nu ook iPad® kids proof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>