Skylanders Trap Team viert La Tomatina Kids Festival in het Spaanse Buñol

Skylanders Trap Team werkte dit jaar samen met het La Tomatina Kids Festival, waar ruim 3.000 kinderen op af kwamen. Op het centrale plein van het stadje Buñol in de regio Valencia gooiden kinderen ruim 6500 kilo tomaten in het rond – en dit allemaal voor de lol. La Tomatina is een beroemd festival waar je een week lang kunt genieten van muziek, parades, dans, vuurwerk en vele andere activiteiten. Het festival staat bekend om het beroemde tomaten gevecht, die elk jaar meer dan 20.000 volwassenen bij elkaar brengt.
Maar waarom zou dit leuke spektakel alleen voor volwassen toegankelijk zijn? La Tomatina, heeft dan ook voor het tweede jaar op een rij, een speciale editie voor kinderen georganiseerd. Deze editie vond plaats op het centrale plein van Buñol op zaterdag 23 augustus.

Food Fight kon deze kans uiteraard niet aan zich voorbij laten gaan! Alhoewel deze vegetarische strijder, in de vorm van een artisjok, zijn tomaten meestal bewaard voor de slechteriken van Skylands. Food Fight is een samenwerkingsverband aan gegaan met het Tomatina Kids Festival om de mascotte van het gooien van tomaten te worden.

De game komt uit op de volgende platforms: iPad®, Kindle Fire en Android tablets; Xbox One en Xbox 360; PlayStation®4; PlayStation®3; Nintendo’s Wii™ en Nintendo’s Wii U™. Een uniek avontuur komt uit op de Nintendo 3DS™ hand-held.

Lees ook:Ook een Wii? Je bent één van de 14 miljoen
Lees ook:Wii zou kinderen uitbuiten, aldus een game designer
Lees ook:Met het hele gezin aan de spelcomputer!
Lees ook:Cool: pop-up pretpark opent maandag in Goes
Lees ook:Nintendo 3DS juist goed voor kinderoogjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>