Actiefiguren verstopt in magische bouwstenen: Tenkai Knights

De magische uitklapbare Tenkai Knights bouwstenen, bekend van de gelijknamige televisieserie op Disney XD, vanaf september verkrijgbaar in de winkel De razend populaire tekenfilmhelden Tenkai Knights veranderen vanaf nu niet alleen op tv van vorm, maar ook op de speelvloer. Vanaf september zijn de nieuwe, uitklapbare bouwstenen in diverse vormen en maten verkrijgbaar in de winkel. Een Tenkai Knights bouwsteen is binnen een paar simpele stappen uit te klappen tot een van jouw favoriete personages uit de serie. Alle scènes kunnen op deze manier worden nagespeeld of zelf worden bedacht. Cool weetje: de stenen passen ook op ander bouwspeelgoed! Heb je de bouwsteen omgetoverd en zo je favoriete held of schurk van de serie tot leven gebracht? Rust de kersverse Tenkai-held of schurk dan uit met diverse extra’s, zoals wapens en gadgets, zodat hij op en top klaar is voor de strijd. Verzamel alle personages In totaal bestaat de collectie uit 42 verschillende figuren die veranderd kunnen worden naar onder andere de Tenkai Knights zelf of de schurk Vilius. Er zijn ook diverse speelsets zoals, de ruimteschepen en de stoere Tenkai Titans.

Tenkai Titans zijn de grotere versies van de helden en schurken die nog meer mogelijkheden en krachten hebben. Heb je vier mini figuren verzameld, voeg ze dan samen met RoboFusion om een compleet nieuwe gadget te maken: een gigantisch, krachtig voertuig waarmee jij zeker de strijd kan winnen. Tenkai Knights: de televisieserie De serie vertelt het verhaal van vier vrienden: Guren, Ceylan, Chooki en Toxsa. In het jaar 2034 belanden zij per ongeluk op Quarton. Op deze planeet vervormt alles. Wat blijkt? Het viertal is zichzelf niet meer. Ze zijn de legendarische robots Tenkai Knights geworden en heten nu Bravenwolf, Tributon, Lydendor en Valorn. De slechte legerbaas Vilius voert oorlog tegen de vier helden. Winnen van Vilius móet: het is de enige manier om Quarton en de aarde te kunnen redden!

Lees ook:Spangas nu ook te zien in het theater!
Lees ook:De beste kindersite van Nederland is van Spangas!
Lees ook:Otje Annie M.G. Schmidt-week
Lees ook:Nieuwe Telekids serie: De Avonturen van Bollo
Lees ook:Studio 100 steekt Maya de Bij in een nieuw jasje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>