Tuin kind- en zomerklaar dankzij dit buitenspeelgoed

swing-in-a-park-1351566-mMet dit prachtige weer doe ik, samen met mijn kinderen, niets liever dan lekker in de tuin zitten. Ik op een ligstoel in de zon met een tijdschrift, en zij met een berg buitenspeelgoed. Urenlang kan ik genieten van het uitzicht van mijn spelende kinderen. Buitenspelen vind ik ontzettend belangrijk en daarom waren natuur en het actief bezig de gedachte waarmee ik mijn tuin heb omgetoverd tot een kinderparadijs. Het buitenspeelgoed heb ik op een heel gemakkelijke manier gekocht bij een speciale online buitenspeelshop, waardoor het gewoon gratis werd thuisbezorgd.

Mijn kinderen hebben nu de leeftijd dat alleen een zandbak in de tuin niet meer interessant is, daarom hebben wij besloten om een stoer houten speelhuisje aan te schaffen. Zij hebben grotendeels mogen beslissen wat voor houten speelhuisje ze graag wilden, het liefst werd het natuurlijk een megagroot kasteel en het ruime assortiment zorgde daardoor voor een lange discussie. Uiteindelijk zijn wij eruit gekomen: Een houten speelhuisje (niet al te groot) met glijbaan, schommel en genoeg hout om in te klimmen en klauteren. Het plezier van mijn kinderen staat natuurlijk altijd voorop, toch vind ik het belangrijk dat het buitenspeelgoed mooi staat in mijn tuin. Dankzij het hout dat een natuurlijke uitstraling heeft, staat het mooi in mijn groene tuin.

Sinds onze tuin is aangevuld met een hoop nieuw buitenspeelgoed, krijg ik mijn kinderen bijna niet meer binnen. ’s Ochtends staan ze al te trappelen bij de tuindeur. Niet gek dat daardoor ook vaak de vriendjes en vriendinnetjes bij ons over de vloer komen. Nu hopen dat het zomerse weer nog een tijdje blijft aanhouden, met een opblaaszwembadje en houten speelhuisje houden wij gewoon vakantie in eigen tuin.

Geen reacties // Reageer