Interactieve poppenreeks van Zapf biedt de beste pop voor elke leeftijd!

Och, was ik nog maar een klein meisje… Hoewel ik er nu net zo van geniet mijn dochters met poppen te zien spelen. Speelgoedfabrikant Zapf Creation® heeft mij helemaal voor zich gewonnen. De fabrikant pakt  uit met nieuwe producten in hun populaire assortiment van BABY born® en BABY Annabell®. Met My Little BABY born® en My First BABY Annabell® biedt het merk een reeks poppen aan die voor verschillende leeftijden een geschikte pop biedt. Een echte speelervaring op maat voor de allerkleinsten waardoor de interactie en de beleving met hun favoriete pop nog meer versterkt wordt. Mijn half jaar oude baby kijkt er nu al vol interesse naar… Té leuk! Daarnaast is er ook een mooie BABY born® Wastafel beschikbaar die zal zorgen voor uren speelplezier.

My Little BABY born®
Het nieuwe My Little BABY born® assortiment groeit mee met het kind, met de introductie van een passende pop en bijkomende accessoires voor elke leeftijd.

My Little BABY born® First Love is bestemd voor de allerkleinsten (0+) en heeft een hoog knuffelgehalte door de zachte stof en vulling. Deze pop is wasbaar met de hand. Als je de pop beweegt of schudt, dan hoor je de rammelaar.

My Little BABY born® Supersoft (1+) is het perfecte speelvriendje voor kleine meisjes en jonge poppenmoedertjes. Deze pop heeft een bijkomende fopspeen.

My Little BABY born® Badplezier (2+) is heel zacht en knuffelbaar. De pop heeft een sneldrogend lichaam door de speciale sneldrogende korrels die in het lijfje van de pop zitten. Hierdoor hoeven kleine meisjes hun pop niet lang te missen. Nadat My Little BABY born® Badplezier genoten heeft van een badje, kunnen kinderen de pop omkleden in een passend rompertje en mutsje. Daarna is het etenstijd! De nieuwe pop heeft een ergonomisch drinkflesje, helemaal geschikt voor de kleinste handjes. Na het drinken kan de pop ook een plasje doen.

Wanneer de baby heeft gedronken, zorgt de nieuwe plasfunctie ervoor dat haar luier verschoond zal moeten worden. My Little BABY born® Badplezier omhelst alle onderdelen van het verzorgen en opvoeden met een bad-, voedings- en verschoningsritueel. De pop is geschikt vanaf 2 jaar en heeft een adviesprijs van 24.99 euro.

Kindjes vanaf 3 jaar kunnen zich helemaal uitleven met het nieuwe interactieve speelgoed in de Badkamerreeks.

Zo is er nu een nieuwe en volledig interactieve BABY born® wastafel verkrijgbaar voor uren speelplezier. De wastafel biedt tal van interactieve functies. Een waterkraantje waar echt water uitkomt, met lichtjes in de spiegel, BABY born® liedjes en als je de beker oppakt hoor je gorgel en tandenpoets geluidjes. Inclusief handdoek, geïntegreerde handdoekhouder, beker, tandenborstel en een badstop in de vorm van een eendje. Adviesprijs 34.99 euro.

My First BABY Annabell®  Let’s Play

Etenstijd en speeltijd zijn de 2 favoriete dingen van My First BABY Annabell® Let’s Play. Deze geliefde toevoeging aan de My First BABY Annabell®  lijn focust op het sociale en emotionele belevenissen van het moederschap.

My First BABY Annabell® Let’s Play komt met een flesje dat zorgt voor interactiviteit en veel speelplezier. Deze schattige pop kan drinken, boertjes laten en valt in slaap als je haar neerlegt.

My First BABY Annabell® Let’s Play is geëvolueerd naar een levensechte pop en ze deelt dan ook veel handelingen met echte baby’s. Als je de pop in je armen houdt, dan krijg je  haar aan het lachen. Houd je  haar boven je hoofd, dan  laat je haar nog meer giechelen!

Het speelgoedschaapje dat mooi past bij de schattige roze outfit, geeft My First BABY Annabell® Let’s Play alle accessoires die nodig zijn voor een perfect rollenspel rond voeden en slapen. Wanneer de speeltijd afgelopen is, kunnen kindjes de pop op haar rug leggen, waardoor de ogen zullen sluiten en ze onmiddellijk vredig in slaap valt, met slaapgeluidjes.

Deze schattige nieuwe aanvulling op My First BABY Annabell® is geschikt vanaf 2 jaar en heeft een richtprijs van 34.99 euro. Dit maakt de pop de perfecte instappop voor kindjes.

Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag de nieuwste BABY born® weggeven!
Lees ook:Buurman & Buurman spellenlijn: eerste producten vanaf mei verkrijgbaar
Lees ook:Kinderspul mag drie Woezel en Pip spellen weggeven
Lees ook:Na iPhone® en iPod® nu ook iPad® kids proof
Lees ook:Kinderen worden in Madurodam uitgedaagd door interactieve doe-dingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>