VOGUE Girl – Trendy en Playful nieuw design!

Je wilt natuurlijk het liefste zelf bepalen welke kleur je kamer heeft, welke kleding je draagt én welke producten je gebruikt! Dat snapt VOGUE Girl heel goed. Daarom heeft het testpanel van VOGUE Girl de nieuwe verpakking én geur vooraf getest met ultiem positieve reacties! De reacties liepen uiteen van ‘Super lief’ en ‘Ik hou van die kleuren’ tot ‘ik wil behang hiervan hebben!!’  Natuurlijk wil je vrolijk en positief wakker worden elke dag! Met deze ultiem vrolijke verpakking van VOGUE Girl kan je jezelf een echt verwenmomentje geven zodat je een goede start van de dag hebt. Mijn dochter vindt het in elk geval helemaal geweldig!
Als je de VOGUE Girl Tweet Tweet gebruikt zal je direct wegdromen naar de tropische gebieden. Zie jij jezelf al liggen in je hangmatje met een lekker kokosnootdrankje in je handen? Het parfum van VOGUE Girl Tweet Tweet is een feest van tropisch fruit en felgekleurde bloemen. De heerlijk mix van groene appel, watermeloen in combinatie met ananas, zoete guavebessen en verse kokosmelk zullen je doen watertanden!

De producten van VOGUE Girl Tweet Tweet

VOGUE Girl Tweet Tweet wordt geïntroduceerd in een Parfum Deodorant en Parfum Douche.

-        De Parfum Deodorant biedt de unieke combinatie van een exclusieve geur en de betrouwbaarheid van een deodorant. Deze geparfumeerde deodorant is zacht voor je huid, laat geen witte strepen achter en zorgt voor een heerlijk fris gevoel.

-        De Parfum Douche is een verzorgende douchecrème die de huid zacht maakt en verzorgt. De unieke combinatie van verschillende bestandsdelen zorgt voor een heerlijk energiek gevoel voor een goed begin van de dag.

Limited Edition geschenkverpakking

Om te vieren dat de VOGUE Girl Tweet Tweet de VOGUE Girl familie komt vergezellen is een limited edition Eau de Toilette uitgebracht. In een unieke geschenkverpakking kan je de limited Edition VOGUE Girl Tweet Tweet edt 50ml + edt 10ml bemachtigen! Reden voor een feestje!

Prijzen en verkrijgbaarheid

VOGUE Girl Parfum Deodorant 100ml – Consumentenadviesprijs € 3,-

VOGUE Girl Parfum Douche 200ml – Consumentenadviesprijs € 3,-

VOGUE Girl Limited Edition Geschenkverpakking – Consumentenadviesprijs: € 7,99

De VOGUE Girl Tweet Tweet producten worden geïntroduceerd op de Tinadagen op 27 en 28 september 2014 en zijn ook nu al te koop bij o.a. Kruidvat

Lees ook:KipKep Woller houdt babybuikjes lekker warm
Lees ook:Geuren
Lees ook:Simply Small: fijne babybasics mét limited editions
Lees ook:Bah! De jeugd van tegenwoordig is vies!
Lees ook:Lekker ruiken en met Boss Orange, Orlando Bloom & Sienna Miller kinderen in Madagaskar een betere toekomst geven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>