Etterstralen sneller van school af trappen

Ik lees zojuist dit bericht in De Telegraaf. Etterbakken sneller van school trappen dan nu het geval is, een voorstel van de PVV zoals je zult begrijpen. En dan? Waar gaan die kinderen dan heen? En waarom zijn het etterbakken? Moet daar niet naar gekeken worden?  Misschien zijn ze wel ontzettend onzeker, ongelukkig of hebben ze thuis grote problemen. Nee: dan is ze van school aftrappen inderdaad dé enige juiste oplossing. Nou, lees het berichtje maar en meng je als je een goede  mening hebt maar in de discussie. En als je vindt dat ik het bij het verkeerde eind heb, hoor ik dat graag. Ik ben benieuwd naar de argumenten.

Lees ook:Hoppah! 6000 euro lichter na het eerste jaar van je baby
Lees ook:Gek van je kinderen? Lees dan dit maar eens!
Lees ook:Bonanza Kidswear weet precies wat leuk is
Lees ook:Bij 80% van de scholen is de verkeerssituatie onveilig
Lees ook:9 jaar en vastberaden om president van Amerika te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>