Pubers ruilen weer van gezin in Puberruil

Het blijft een goed concept: puberruil. Zet een losgeslagen puber in het huis van een zwaar christelijk exemplaar of gooi een gothic tiener bij een stel kakkers. Soms tenenkrommend, maar vaak gewoon ontzettend interessant. Puberruil van de KRO startte gisteren met de nieuwe uitzendingen en de eerste aflevering was weer leuk. Nog zes te gaan. Heb je zelf thuis een puber zitten die je wel eens zou willen ruilen met een andere? Overleg het dan even (wel zo netjes) en geef hem of haar hier op. Het kan een hoop opleveren, waaronder een berg meer waardering van je kind!

Lees ook:Baby’s uit stuit met accupunctuur
Lees ook:Fleur de muren van de kinderkamer op met een poster
Lees ook:Ouders krijgen pas waardering als de kinderen 22 zijn
Lees ook:Hoe je kleine driftkikker onder controle te houden
Lees ook:Toppunt van schaamte voor pubers: dansende ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>