Red-Rag heeft te gekke herfst & wintercollectie!

Kinderschoenen moeten aan flink wat voorwaarden voldoen. Ze moeten de voeten natuurlijk de beste ondersteuning bieden, maar daarnaast ook heel lekker zitten. Ze moeten tegen een stootje kunnen. Je moet ze makkelijk aan en uit kunnen doen. En…ze moeten trendy zijn. Vind maar eens een schoen die al die eigenschappen combineert! Het merk Red-Rag weet hoe het werkt. Mijn dochter mocht deze geweldige laarzen testen en haar oordeel is overduidelijk: “Dit zijn echt supervette laarzen!” Ik haal opgelucht adem, want mevrouw is de makkelijkste niet! Ze zitten haar lekker (geen inlooppijn gehad), ze gaan makkelijk aan, ze laten voldoende ruimte over om over een broek te dragen, maar zijn ook perfect onder een rokje of jurk. Zijn zijn klassiek met een stoere twist door de riempjes en…niet op de foto, maar wel hier in de review….ook heel makkelijk schoon te maken. Want kort na deze fotosessie dook mijn dochter even een akker op om voor de kippen van opa en oma een suikerbiet te roven. Ze had alleen niet door dat er een kleine (lees enorme) modderpoel tussen haar en de suikerbiet in lag. Even onder de kraan afspoelen en klaar! Als ze droog zijn, zal ik ze insmeren met een goede schoenverzorging.

Red-Rag maakt dus schoenen waar kinderen in kunnen spelen en dat vind ik als moeder ontzettend belangrijk. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk paar schoenen of laarzen voor je kinderen, check dan zeker even de website. En houd daarnaast kinderspul.blog.nl in de gaten, want deze week geven wij een paar supervette Red-Rag sneakers voor jongens weg!

www.red-rag.nl

Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:School verbiedt Uggs in de klas
Lees ook:Kijk dan…de allernieuwste Crocs laarzen!
Lees ook:Controleer jij wel regelmatig of je kind de schoenen nog past?
Lees ook:Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>