Win een paar BunniesJR sneakertjes bij kinderspul.blog.nl

Ik ben nu bijna 37 en toen ik klein was, waren ze er al: Bunnies. Het waren de beste kinderschoenen, zo vertrouwde mijn moeder mij altijd toe. En dat is mij bijgebleven. Als ik nu in een kinderschoenenwinkel kom, weet ik altijd: met Bunnies zit je goed. Ook voor de aller- allerkleinste voetjes. En dat babyschoenen al lang geen baby-uitstraling meer hoeven te hebben, dat weten we natuurlijk allang. Maar Bunnies maakt het wel heel hip, met deze gave sneakers. Enneā€¦hier bij Kinderspul.blog.nl mogen we van allebei de modellen een paar in maat 21 weggeven! Hoe leuk is dat?

De schoentjes zijn gemaakt van een soepel leer en hebben een fijne pasvorm. Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en bieden je kleintje precies die steun die ze nodig hebben bij die eerste wankele pasjes. De look is hip, de feel is dus goed: lekker showen met je coole schoenen! Als jij kans wilt maken op deze schoentjes, mail dan het antwoord op de volgende vraag voor 10 juli naar [email protected]:

Op de website van BunniesJR wordt de oorsprong van de bekende kinderschoentjes beschreven. Hoe oud waren de grondleggers Emiel en Ton toen zij het vakmanschap, dat ze met de paplepel ingegoten hadden gekregen, vertaalden naar kinderschoenen?

Geef duidelijk aan op welk van de twee modellen jij kans wilt maken. Wie weet loopt jouw kleintje binnenkort op deze gave sneakers!
Kijk voor meer informatie, maat- en stijladvies en de gehele collectie op www.bunnies.nl

Lees ook:Lili Shoes brengt te leuke nieuwe babyschoentjes uit!
Lees ook:Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP
Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:Win op Kinderspul.blog.nl een Pacapod Luiertas!
Lees ook:Hoe koop je de juiste kinderschoenen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>