Air Hogs: dé ‘toys voor boys’ en hier gratis te winnen!

In aanloop naar het cadeauseizoen zijn er drie ‘super’ gadgets die niet mogen ontbreken op het verlanglijstje: de nieuwe producten van Air Hogs! De Atmosphere, Zero Gravity Laser en Helix X4 Stunt brengen de speelbeleving van iedere man, jong en oud, naar een nieuw technologisch hoogtepunt. Air Hogs is het ultieme speelgoed voor donkere dagen en zorgt, met innovatieve technologie voor jarenlang speelplezier. Het speelgoed is gemaakt van materiaal dat ook gebruikt wordt in de ruimtevaart: dus extreem licht en zeer kwalitatief. Met deze ‘super’ gadgets voelen de feestdagen met de (schoon)familie niet langer als een verplichting. Je kunt hier, op kinderspul.blog.nl een Air Hog Armosphere winnen. Meedoen is héél eenvoudig! “Auto’s die tegen muren omhoog rijden of een balvormig object dat reageert op beweging. Net als de superhelden Spiderman en Batman kunnen deze ‘super’ gadgets van alles. De items hebben een wow-effect, spreken tot de verbeelding en maken kinderen nieuwsgierig naar hoe het werkt”, aldus Madelon Vriezen, onderzoeker en jongerenexpert.

Wil jij een Air Hog Atmosphere winnen? Mail dan VOOR 1 DECEMBER  je naam, je leeftijd plus je adresgegevens naar [email protected] en wie weet kun jij het luchtruim thuis onveilig maken met dit geweldige apparaat!
Met dé hype van dit cadeauseizoen, de Atmosphere,  is de speler in controle.  De Atmosphere bestuur je zonder afstandsbediening maar door middel van bewegingssensoren- en techniek. Met je hand, schouder of knie laat je de bolvormige Atmosphere boven elk object zweven. Jij regeert de atmosfeer! De bolvormige gadget stuitert zachtjes tegen muren, plafonds en andere objecten. Op de vernieuwde Airhogs website vind je tutorials met de gaafste tricks zoals de ‘Hover Pass’, ‘Shoulder Chip’ en ‘Back Hover’.

Zero Gravity Laser
De enige auto die op de grond, tegen muren en over het plafond rijdt heeft lak aan zwaartekracht! De auto rijdt zowel vooruit als achteruit de muur op en biedt  tal van mogelijkheden voor de stoerste tricks. De op afstand bestuurbare ‘super’ auto maakt gebruik van laser technologie: je bestuurt de auto met een laserstraal. Dankzij de glow in the dark LED verlichting kan je met deze ‘super’ gadget ook op donkere dagen de gaafste stunts doen.

Helix X4 Stunt
Voor de echte gadget fans heeft Air Hogs een nieuwe aanwinst die niet mag ontbreken op hun wensenlijstje: de Helix X4 Stunt. Deze quad copter is makkelijk te bedienen voor zowel beginners en gevorderden en heeft aparte niveaus per speler. Met de speciale stunt button kun je de gaafste stunts doen: laat de quad flips, koprollen of de ‘McTwist’ (een omgekeerde flip) doen in de lucht. Dankzij het gyrostabilisatie systeem vliegt deze ‘super’ gadget extreem goed en stabiel. Het piepschuimachtige materiaal is gebaseerd op ruimtevaarttechnologie.

Lees ook:Flying high met de nieuwste games van Air Hogs
Lees ook:Win gratis Spy Gear en word de beste spion EVER!
Lees ook:Drie meisjes van dertien omgekomen
Lees ook:Actiefiguren verstopt in magische bouwstenen: Tenkai Knights
Lees ook:Super Held kan wat leren van Nederlandse papa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>