Zo overleef je de peuterpuberteit (wat makkelijker…)

‘Ik ben twee, dus ik zeg nee.’ Dat zinnetje zal je nog vaak door je hoofd schieten als je je peuter weer eens tegendraads ziet en hoort doen. Maar is daar niets aan te veranderen? Ja! Mamaenzo heeft vijf tips voor je op een rijtje gezet, waarmee je deze ellendige nee-fase een beetje dragelijk maakt. Ik ga het over anderhalf jaar op mijn dochter uitproberen. Laten jullie weten of de tips een beetje effectief zijn?

Lees ook:Leg het leven van je kind vast, en plak je een versuffing
Lees ook:Als Assepoester je dochter volledig in haar greep heeft…
Lees ook:Op www.poppen-paradijs.nl vind je het leukste meidenspeelgoed
Lees ook:Beautydagje met je dochter: waar kan dat?
Lees ook:Zo laat je je kind fruit eten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>