Engelse les voor driejarige kindertjes…

Een kind heeft een bijzondere voorsprong als ze tweetalig zijn opgevoed. En als ze zo klein zijn pakken ze alles ontzettend snel op. Dat moet de gedachte zijn geweest om Engels te gaan geven op een kinderdagverblijf. Echt, geen grap: Vanaf maandag krijgen 3-jarige peuters op kinderdagverblijf Dribbel in Hoogland Engelse les. Het taalonderwijs is een proef om de kinderen voor te bereiden op groep 1 van basisschool de Berkenschool. Daar leren kleuters sinds vorig schooljaar al Engels. Slaagt de test, dan krijgen de 3-jarigen op het kinderdagverblijf vanaf volgend schooljaar standaard Engels onderwijs.Lees hier het gehele artikel!

Lees ook:‘Leer kinderen al in de kleuterklas Engels’
Lees ook:Klas overslaan niet altijd zo verstandig…
Lees ook:Ook andere basisschoollessen mogen in Engels, Frans en Duits worden gegeven
Lees ook:Pechtold: geef alle kleuters in Nederland Engelse les
Lees ook:Kinderen in 2015 vanaf twee jaar naar school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>