Dora krijgt een eigen musical

Dora; ze maakt ons af en toe helemaal gek met haar hysterische kleine vriendje en haar suffe vragen, maar eerlijk is eerlijk, de kinderen zijn gek op d'r. Ze schreeuwen om het hardst mee om Dora van A naar B te krijgen. En het gaat alleen maar leuker worden met Dora. Ze krijgt namelijk een eigen musical. Het muzikale verhaal rond het zevenjarige meisje uit het Nickelodeon-programma is vanaf oktober te zien in theaters in Nederland en België, zo heeft Studio 100, het bedrijf achter K3 en Kabouter Plop, bekendgemaakt.In Dora's Piratenavontuur zijn Dora en haar vrienden volop bezig met de voorbereidingen van een piratenfeest. Als hun schatkist met feestattributen wordt gestolen, zetten de vrienden koers naar Schatteneiland. Daarbij overwinnen ze de grootste obstakels met behulp van het publiek.

Lees ook:Repetities Dora Live! van start
Lees ook:Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen
Lees ook:Dora and Friend, spin off van Dora op Nickelodeon
Lees ook:Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!
Lees ook:Studio 100 imperium breidt zich uit met Pipi, Wiki en Maja

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dora krijgt een eigen musical

 1. rachel de vries

  Ik woon in Amsterdam en vraag mezelf af of de musical ook hierheen komt?Zo nee waar dan allemaal wel en vanaf waneer kun je kaarten hier vor kopen?

    /   Reply  / 
 2. Els Vleeschhouwer

  Ik zou graag met mijn kleindochter naar de musical van Dora willen. Maar hoe en waar kan ik kaarten reserveren en in welke steden wordt deze musical gegeven.
  Graag uw antwoord zo spoedig mogelijk.
  Alvast hartelijk bedankt.
  Els Vleeschhouwer

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>