Symposium: Gun kinderen hun eigen label

Veel ouders horen dat hun kind ‘anders’ is. Maar wanneer is er echt iets aan de hand en laat je je kind onderzoeken? En zijn er echt zoveel kinderen en jongeren met ADHD en autisme, of overdiagnosticeren we? Op 29 september organiseren Kosmos Uitgevers en jeugd- en gezinscoach Liesbeth Hop ter gelegenheid van haar nieuwe boek het symposium Gun kinderen hun eigen label image003.jpgin de Rode Hoed in Amsterdam. Liesbeth Hop is initiatiefneemster van de campagne Gun kinderen hun eigen label en auteur van het gelijknamige boek. Hop pleit voor een aanpak die kinderen en jongeren nodig hebben in plaats van een label dat laat zien wat ze ‘mankeren’.

Tijdens het symposium komen verschillende onderwerpen en sprekers (o.a. Liesbeth Hop, kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen, Roos Schlikker en Miloe van Beek) aan bod over het thema: Labelen. Interessant voor ouders, deskundigen en onderwijzend personeel!

Programma
15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Start inhoudelijk programma
17.30 uur: Afsluitende borrel

Toegangskaarten voor het symposium zijn hier te koop en kosten € 15,- (exclusief het boek) of € 30,- (inclusief het boek t.w.v. € 21,99).

Lees ook:Label lang niet altijd goed voor een kind
Lees ook:Het Handboek voor relaxed opvoeden is uit!
Lees ook:Is je kind paranormaal? SBS zoekt je!
Lees ook:Avonturenboek met unieke cover en eigen afloop: Het verborgen paleis van Narada!
Lees ook:SBS zoekt paranormale kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>