Leer je peuter opvoeden met een gratis online cursus van NTR Academie

Wij hebben een peuter en dat is, op z’n zachtst gezegd niet altijd even makkelijk. Een peuter heeft namelijk een broertje dood aan het woordje nee. Mijn vriend wilde er vandaag iets meer over weten. Heeft stemverheffen zin? Hoe straf je een peuter? Hoe maak je de regels duidelijk? Ik ben er naar op zoek gegaan op het wereldwijde web en kwam deze online cursus van de NTR Academie tegen. Dat wil ik uiteraard niet voor mezelf houden, vandaar dat ik ‘m deel. Doe er je voordeel mee!

Lees ook:Skiƫn met je kind van 4 of 5; wel of niet doen?
Lees ook:Zo blijft jouw peuter gezond
Lees ook:Kind alleen thuis
Lees ook:Als je tiener diabetes ontkent… Website voor ouders
Lees ook:Kinderen doen niet wat we zeggen, maar wat we doen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>