Waarom moeten kinderen altijd maar buiten spelen?

Kinderen hoeven echt niet altijd buiten te spelen, stelt deze moeder in een artikel op VROUW. Ik kan daar wel inkomen. Buiten spelen is natuurlijk hartstikke goed voor ze, maar die van mij kunnen zich ook prima binnen vermaken. Wat vinden jullie? Wordt buitenspelen teveel als het ultieme gezien? Of vinden jullie het echt zoveel beter? Discussieer mee op VROUW!

Lees ook:Wilt u dat uw kinderen meer buiten spelen?
Lees ook:Kinderen buiten laten spelen is een lastige opgave
Lees ook:Het allerleukste buitenspeelgoed
Lees ook:Huh? Een eigen bijdrage voor een kinderfeestje?
Lees ook:Verplicht kinderen nou niet tot buitenspelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>