Voorkom een vechtscheiding…voor de kinderen!

De allereerste echtscheiding in Nederland werd op 15 september 1796 uitgesproken. Tegenwoordig eindigt één op de drie huwelijken in een scheiding. De verschijning van het boek Voorkom een vechtscheiding op 12 september is niet voor niets. Nancy Steutel adviseert een vechtscheiding te voorkomen omdat je voor jezelf én je kinderen te veel kapot maakt. Hoe? Door de liefde te hervinden die er ooit was. Initiatiefnemer van de Dag van de Scheiding is de vereniging voor scheidingsadvocaten vFAS. ‘Voorkom een vechtscheiding is een openhartig soort autobiografie, een eerlijke zoektocht die steeds meer een vindtocht wordt, zowel psychologisch als spiritueel geladen, afwisselend zwaar en grappig, soms sensueel en dan weer analytisch, met een einde dat voor elke lezer waarschijnlijk als een verrassing komt.’ – Steven Pont, Ontwikkelingspsycholoog, relatie/gezinstherapeut en mediator Het boek bestaat uit twee delen die goed op elkaar aansluiten: een ‘leesboek’ en een ‘werkboek’. Het leesboek is een openhartig verhaal vol herkenbare situaties en bevat een stimulans om verder te gaan met het werkboek. Dit bevat allerlei handige checklists, oefeningen, affirmaties en treffende citaten. In zeven praktische stappen laat Steutel zien hoe je een vechtscheiding kunt voorkomen, zodat kinderen kinderen kunnen blijven en vrijuit kunnen spelen, zonder de last van de scheiding van hun ouders met zich mee te hoeven dragen.

<image006.jpg>Nancy Steutel is spreker en business coach. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan om ouders en kinderen dichter bij elkaar te brengen. Zij is ervaringsdeskundige (gescheiden  én kind van gescheiden ouders) en heeft zelf een vechtscheiding voorkomen door te helen wat in haar kapot was gegaan.

Op zondagmiddag 7 september geeft Nancy Steutel een lezing op de open dag van het Centrum Djoj in Rotterdam. Haar lezing staat gepland van 14:30 – 15:30 uur en is gratis toegankelijk. Haar boek is dan exclusief in de voorverkoop te verkrijgen. De locatie is gelegen in Rotterdam Hilligersberg, Antony Duyklaan 5-7. Meer informatie op de website: www.djoj.nl

Voorkom een vechtscheiding
isbn: 97890 2155 742 7
Paperback, 262 pagina’s
Prijs: € 17,99, verschijningsdatum: 12 september 2014
Meer informatie op de website: http://www.voorkomeenvechtscheiding.nl/

Lees ook:Voorkom een vechtscheiding, voor jezelf en de kinderen!
Lees ook:Voorkom een vechtscheiding voor DE KINDEREN!
Lees ook:Een derde kids ervaart scheiding ouders als vechtscheiding
Lees ook:Vechtscheiding gelijk aan kindermishandeling
Lees ook:Elke week gaan van een kleine 700 kinderen de ouders scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>