Voorkom een vechtscheiding, voor jezelf en de kinderen!

Met het boek Voorkom een vechtscheiding van Nancy Steutel kun je voorkomen dat je jezelf én je kinderen kapot maakt door een vechtscheiding. Blijf niet hangen in haat, woede en wrok, maar hervind de liefde die er ooit was en gebruik die om uit elkaar te gaan. Op deze manier kunnen kinderen kind blijven en houd je een goede relatie met je ex-partner. ‘Nancy Steutel heeft een spannend proces doorgemaakt en vertelt daarover zeer geloofwaardig: openhartig, met humor en zelfspot.’ – Lisette Thooft
Scheidingen zijn de perfecte voedingsbodem voor heftige gevechten die veel levens kapot maken, met name die van je kinderen. Dit boek voorkomt dat je in een vechtscheiding terechtkomt, dat je blijft hangen in haat, woede en wrok. Nancy Steutel stelt prikkelende vragen en geeft inspirerende antwoorden. Zo krijg je de middelen om de liefde die er ooit was te hervinden en te hervormen. Kinderen kunnen kinderen blijven en vrijuit gaan spelen. Woede wordt vreugde en pijn wordt geluk.Voorkom een vechtscheiding bestaat uit twee delen: een ‘leesboek’ en een ‘werkboek’. Het leesboek is een openhartig verslag vol herkenbare situaties en stimuleert de lezer om aan het werkboek te beginnen. Dit bevat allerlei handige checklists, oefeningen affirmaties en treffende citaten. Het laat je in zeven praktische stappen zien hoe je een vechtscheiding kunt voorkomen.

Nancy Steutel is spreker en business coach. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan om ouders en kinderen dichter bij elkaar te brengen. Zij is ervaringsdeskundige (gescheiden  én kind van gescheiden ouders) en heeft zelf een vechtscheiding voorkomen door te helen wat in haar kapot was gegaan.

Voorkom een vechtscheiding
Stop met touwtrekken en ga goed uit elkaar
Nancy Steutel

ISBN: 9789021557427
Paperback
256 pagina’s

€17,99
Verschijnt half september 2014

Lees ook:Voorkom een vechtscheiding voor DE KINDEREN!
Lees ook:Voorkom een vechtscheiding…voor de kinderen!
Lees ook:Een derde kids ervaart scheiding ouders als vechtscheiding
Lees ook:Ja hoor…gescheiden? Dan gaat je kind eerder roken…
Lees ook:Huilbaby’s maken meer kapot dan je lief is

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voorkom een vechtscheiding, voor jezelf en de kinderen!

  1. Lb.Koppenol

    Prima al die boeken en pogingen. Doch: Zolang geheel wordt voorbijgegaan aan letterlijke criminaliteit gepleegd door vrouwen die omgang frustreren en erger jarenlange kindermishandeling daarmede plegen, middels hersenspoeling en opzetten tegen de eigen vaders van kinderen, zolang de Nederlandse staat zelf en Familierecht niet wenst dat vrouwen worden vervolgd voor de ernstige vorm ervan zolang zal niets veranderen. En dat nekt duizenden kinderen en vooral eigen vaders. Godsschandalig. Die hypocrisie in dit land. Schaam u politiek, en vooral de wetenschappers hier, immers was allang bekend alsmede prima adviezen sinds 1980 zo door R.Gardner gedaan. Prima deskundige. Vrouwen hoeven hier niks, vrouwen hebben wel degelijk het alleenrecht, in BW incluis, en als rechters niks wensen te onderzoeken blijft het patiëntjes kweken. Vooral de realiteit blijven verdraaien alsof dat familierecht deugt en deugde in rapporten en verslagen. Er wordt doodeenvoudig in vele zaken bedonderd en bedrogen en nog met bekende “daders” ook.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>