Niet direct een hechte band met je kersverse baby

Niet iedere moeder heeft meteen een hechte band met haar baby. Ik moest wel even wennen aan mijn dochter, maar voelde me direct intens met haar verbonden. Ik vond het vooral raar dat ze in niets op haar broertje leek. Dat had ik verwacht! Maar…ik hield wel direct van haar! Uit een enquĂȘte onder meer dan 2000 vrouwen, uitgevoerd in opdracht van een bedrijf in voedingssupplementen voor baby’s tegen koliek, blijkt dat het merendeel zich niet meteen een ‘natuurlijke moeder’ voelde na de geboorte van haar kind.Een derde vond de verantwoordelijkheid zelfs angstig. Toch zegt 54 procent tegen familie en vrienden dat zij goed om kunnen gaan met het moederschap. Bijna een derde schaamt zich voor het feit dat zij denken tekort te komen in hun nieuwe rol als moeder. Daarbij vindt 79 procent de slapeloze nachten door een huilende baby het moeilijkst. Een op de drie voelt zich een slechte moeder wanneer haar baby van streek is, zo meldt Daily Mail.

Lees ook:Kinderen? Die zijn echt niet altijd even leuk hoor!
Lees ook:Steeds meer moeders krijgen van dochters kritiek op kledingstijl
Lees ook:35% meisjes durft nog geen bikini aan
Lees ook:Borstvoeding maakt leeuwin in moeder los
Lees ook:We willen allemaal de beste moeder zijn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>