Ontroerend filmpje: dochter knipt zieke moeders haren af

Nou, pak de tissues maar. Kleine Lola knipt dapper mama’s haren af, en niet omdat moeders een nieuw kapsel wil, maar omdat de haren anders worden verloren door de chemo door borstkanker. Moeder Sara Duncan wil zo positief mogelijk deze periode door en laat haar dochter lekker d’r gang gaan. Wat een prachtig idee, maar BAH…wat is het leven toch ontzettend oneerlijk! Hulde aan deze pure vorm van moederliefde.

Lees ook:Ontroerend filmpje over blindgeboren baby
Lees ook:Moeder en dochter zingen Frozen in auto (filmpje)
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Tranentrekkend zwangerschapsfilmpje!
Lees ook:Beautydagje met je dochter: waar kan dat?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>