Zijn Nederlandse kids zo heftig dat moeders aan de pillen moeten?

Blijkbaar wel! Want heel veel moeders in Nederland grijpen naar pillen om hun drukke leven aan te kunnen. Kinderen die op onmogelijke tijden naar allerlei clubjes moeten, een veeleisende man, een zware baan en een druk sociaal leven, worden als redenen opgegeven voor het pilgebruik. Volgens Mama magazine grijpen zo’n 300.000 vrouwen in Nederland, waaronder veel moeders, geregeld naar het pillenpotje. Een aantal dat twee keer groter is dan bij de mannen. Oeps… Zorgwekkend hoor!Dorien Reintjes, verslavingsdeskundige van de Stichting Vrouwen en Medicijngebruik, is er echter van overtuigd dat dat aantal nog groter is. Zij zegt dat in een gemiddelde straat om de vier huizen een pilverslaafde woont.
Het merendeel van de ondervraagde moeders, besloot zelf dat ze een pil nodig had en gebruikte de huisarts om daaraan te komen.

Lees ook:Steeds minder ouders nemen ouderschapsverlof op
Lees ook:Zwanger zijn veiliger in Groot-Brittanniƫ
Lees ook:Meester beter dan juf voor jongetjes
Lees ook:Eenderde huidige baby’s zal 100 jaar worden
Lees ook:Heeft je man een broer? Grotere kans op een zoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>