Steeds meer moeders krijgen van dochters kritiek op kledingstijl

Vraag het je dochter eens: hoeveel ze zich voor je kledingstijl schaamt… Want moeders krijgen steeds vaker kritiek op hun kledingstijl, een derde van de dochters schaamt zich namelijk om de outfit van mama. Dat blijkt uit een Britse enquête. Oeps… Ik weet niet of het bij ons ook het geval is.  Volgens mij niet echt. Ik krijg tenminste zelden negatief commentaar van mijn dochter van zes…Een vijfde van de jonge vrouwen vindt haar moeder modebewust, een kwart zegt dat ze haar te jong kleedt. Volgens een op de vier kleedt haar mama zich te sexy, meer dan twee derde beweert dat ze zich nooit hetzelfde zouden willen dragen. Minder dan een derde vindt dat haar moeder zich gepast kleedt, vaak gaat ze naar de verkeerde winkels of probeert ze zich een te jonge stijl aan te meten.
Celebs geven alvast het voorbeeld: de 53-jarige Madonna lijkt eerder een zus wanneer ze uitgaat met haar 13-jarige dochter Lourdes. Jerry Hall (54) werd ervan beschuldigd zich te jong te kleden toen ze in dezelfde outfit verscheen als dochter Lizzy Jagger (26) bij de opening van een uitverkoop bij Harrods. Ze droegen beiden een knielange zwarte rok, jas en felrode lipstick.
Volgens Mark Pearson, voorzitter van de website MyVoucherCodes.co.uk die het onderzoek organiseerde, kan samen shoppen helpen. “Misschien kunnen dochters hun moeder helpen kledij te zoeken die passen, in plaats van zich beschaamd te voelen.”

Lees ook:Niet direct een hechte band met je kersverse baby
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!
Lees ook:Opa en Oma; 32 en 33 jaar jong!
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Dochter Cindy Crawford mag nog geen model worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>