Kinderen wel of niet betalen voor huishoudelijke klussen

Een interessante vraag op HLN: mag je kinderen betalen voor huishoudelijke klusjes? Ik weet het niet. Enerzijds is het natuurlijk voor wat hoort wat, maar doen wij ouders aan de andere kant niet al genoeg voor de kinderen? Toen mijn dochter van zes onlangs een half uur vol overgave (en overigens op eigen initiatief – zie foto) de deuren van de keukenkastjes een half uur heeft staan poetsen, was ik ook geneigd haar iets te geven. Ik heb het bij ‘alle lof’ gelaten. Hoe doen jullie dat?

Lees ook:Bedrijf koppelt tandenpoetsen aan computerspelletje…
Lees ook:Ouders, poets de tandjes van de kids eens beter!
Lees ook:Villa Pinedo eerste online platform voor kids gescheiden ouders
Lees ook:Laat kinderen niet te snel na het eten tanden poetsen
Lees ook:41% van alle vijfjarigen heeft gaatjes in het melkgebit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>