Babygadgets; daar maken aanstaande vaders zich druk om!

Een kind krijgen; dat beleven mannen toch net even iets anders dan vrouwen. Waar wij vrouwen vooral druk zijn met de emotionele kant van de zaak, denken mannen praktisch. En dat kan soms heel grappig zijn. Zo heb ik erg gelachen om deze tekst van Bright hoofdredacteur Erwin van der Zande die losgaat op babygadgets voor zijn babydochter, waaronder de Cry Translator voor de iPhone. Waarschijnlijk zeer herkenbaar voor aanstaande of verse vaders. En eigenlijk ook wel voor moeders…. Waar maken die mannen zich toch druk om?

Lees ook:Zijn Nederlandse kids zo heftig dat moeders aan de pillen moeten?
Lees ook:Tour de France
Lees ook:EHBO Kids: iPhone app leert kinderen eerst hulp bij ongelukken
Lees ook:Werkende mama’s gaan allemaal gebukt onder schuldgevoel
Lees ook:Nieuwe regels omkleden ouders en kinderen zwembad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>