Dagboek van een stiefmoeder

Het hoge aantal echtscheidingen brengt ook steeds meer stiefouders met zich mee. En dat is echt niet altijd even makkelijk. Het inspireerde Fay Weldon (zelf stiefmoeder) tot het schrijven van een boek; Dagboek van een stiefmoeder. Misschien een stukje herkenning? En zo niet, een heerlijk boek om te lezen! Vekrijgbaar in de boekhandel, Uitgeverij Contact.

Lees ook:Niki Smit wint Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014 met 100% Coco
Lees ook:Ogen tekort bij O Monster eet me niet op
Lees ook:De Opsekopse Wereld speelt in op fantasiewereld kinderen
Lees ook:Wiplala in een nieuw jasje: betoverend leuk
Lees ook:Nieuw kinderdagboek met ‘diepere’ laag: SmoeltjesSchrift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>