Mama, for all fabulous moms – goed tijdschrift!!!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben de tuttige mama-bladen wel een beetje zat. Het kan allemaal best wat hipper en meer in de sfeer van ‘hey, wij zijn weliswaar moeder maar zeker niet uitegerangeerd’. Mocht je je tot die groep moeders aangesproken voelen, dat zou ik zeker het waanzinnig leuke tijdschrift Mama, for all fabulous moms kopen. Daar wordt tenminste niet alleen maar geschreven over je kids, daar staan ook wij weer een beetje centraal! En hoe! Hip zoals we dat willen zijn. Deze maand met goede kortingscodes voor online shops. Jaja…rennen naar de boekhandel dus!

Lees ook:Stem mee voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing
Lees ook:Ymre Stiekema ‘rent’ dochter in Bugaboo door het park
Lees ook:Amerikaans opvoedboek voor overbeschermende ouders
Lees ook:Dagje uit? Zuiderzeemuseum met kinderen een echte aanrader!
Lees ook:Borstvoedingsrel in Engeland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mama, for all fabulous moms – goed tijdschrift!!!

  1. Shopaholic

    Bij peppadewkids, een van de online winkels die mee heeft gedaan met de kortingsactie, heb ik een en ander besteld. Wat een service! ik wist niet precies welke maat ik moest hebben, en binnen no time hebben ze de broek voor me opgemeten. Niets is ze te moeilijk. Het pakketje had ik de volgende dag al in huis. Mooi verpakt, het leek wel een cadeautje. Ik kan een ieder aanraden bij hun eens te kijken. Behalve kleding ook leuke wannahaves. Leuke boekjes, de swinxs en leuke speelgoedtassen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>