Aangrijpend verhaal over jongeren ‘rijden met alcohol op’

Op de website BN De Stem lees ik zojuist een aangrijpend verhaal over een jongen die met alcohol op is gaan rijden, een ongeluk heeft veroorzaakt en daarbij zijn ex-vriendin heeft verloren. De titel 'Kom op ma, ik ben geen kind meer', zal veel ouders van pubers aanspreken of in elk geval bekend in de oren klinken. Lees dit artikel en huiver. Je zult het in het vervolg alleen nog maar harder tegen ze roepen!

Lees ook:Wat een beetje lipgloss met je dochter kan doen…
Lees ook:Het moet niet gekker worden: schoolvoetbalteam slaat door
Lees ook:Hoe vertel je je andere kinderen dat je je zwangerschap afbreekt?
Lees ook:Enge predikant roept op kinderen te slaan met een roede
Lees ook:Reddingsbrigade steeds drukker met vermiste kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>