Hoe je kleine driftkikker onder controle te houden

Driftbuien; het valt hier thuis wel mee. Uiteraard, ze zijn wel eens boos. Maar echt driftbuien waar ze bijna in blijven hangen: ik heb ze niet echt meegemaakt. Het lijkt me in elk geval goed irritant. Ik zou ook niet weten hoe ik daar mee om zou moeten gaan. En meer ouders niet volgens mij. Heb je een kleine driftkikker thuis zitten, lees dan dit artikel op BN/DeStem eens. Wie weet heb je er wat aan!

Lees ook:Wat als je kind heel erg driftig is…
Lees ook:Uithuisplaatsing bij kinderen met extreem overgewicht
Lees ook:Evy van Kempen Foundation helpt ouders van zieke kids financieel
Lees ook:Dé manier om je baby heel snel zindelijk te maken!
Lees ook:Maak je baby razendsnel, zonder luier, zindelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>