Nieuwe Linda.Magazine zal veel moeders aanspreken

Even een stukje zelfpromotie, maar daarnaast ook promotie voor het leukste blad van Nederland: Linda. Magazine. Want de nieuwste Linda. is geheel gewijd aan kinderen en brengt het ouderschap met al zijn voor én nadelen. Eén van de teksten komt van mij. Ik heb een artikel geschreven over mijn gruwelijke dochterwens. Toen ik voor de tweede keer zwanger was, en wist wat een zoon inhield (buiten héél leuk ook héél mannelijk) wilde ik vreselijk graag een dochter. Tja, en dat mag je nou net niet willen!

Dus kreeg ik de nodige niet zo vriendelijke opmerkingen en werd mij duidelijk gemaakt dat de tien vingers en tien tenen toch echt een stuk belangrijker waren dat het -in mijn ogen- juiste geslachtsdeel.  Uiteraard! Dat wist ik ook wel! Maar dat nam voor mij niet weg dat ik droomde van een dochter! Die dochter heb ik dus gekregen en daardoor kon ik over deze taboewens schrijven. Pagina 100!

Verder in het magazine zoals we van Linda. gewend zijn heftige artikelen, mooie foto's en de leukste hebben-hebben-dingen. Kopen dus!

Lees ook:Als je heel graag een zoon (of juist een dochter) wilt…
Lees ook:Kleine kleuterbeautyqueens in de nieuwste Linda
Lees ook:Nieuw gratis magazine over vruchtbaarheidsproblemen: Uitgerekend Jij
Lees ook:Kinderen die nooit op vakantie gaan…nu in de nieuwe Linda.
Lees ook:En dit is het kind met de mooiste ogen van Nederland!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe Linda.Magazine zal veel moeders aanspreken

 1. Anne

  Hoi Hester,

  Wat een heerlijk herkenbaar stuk in de Linda!

  Ik heb twee zoons van 7 en 5 en jawel als 3e een cadeautje een dochter(bijna 4)!!

  Mijn arts zei me bij de echo van nummer 2 de volgende is een meisje ik helemaal blij………………tot ze zei “ik zei de volgende…..dit is een jongen!!”

  Zij was eigenlijk de enige die wist van mijn wens voor een dochter, toch schaamte denk ik. Ze heeft me veel tips gegeven en weet niet of het daar aan lag, maar de 3e was echt een meisje! Na 5 echo’s en 3 verschillende doktoren die het echt zeker wisten begon ik er ook in te geloven (ik woonde in de tijd dat ik kinderen kreeg in portugal en zwitserland dus heeeeel veel echo’s) maar ook de spanning na de bevalling (eerste vraag…”is het echt een meisje?”)
  Nog steeds hangt de kast overvol met jurken en slingeren er barbies door het hele huis, maar struikel ik natuurlijk ook heelijk over skates en auto’s!

  Liefs Anne

    /   Reply  / 
 2. Lotje

  Beste Hester,

  Ik heb de Linda waar jouw stukje in stond, helaas gemist. Staat het soms ergen op internet, zodat ik het aan mijn man kan laten lezen. Ben namelijk moeder van 3 knullen en wil heel graag nog een keer voor een meisje proberen…

  Liefs,
  Lotje

    /   Reply  / 
 3. Ingrid

  Wat is dat toch bij sommige vrouwen? Een obsessieve wens voor een dochter.
  Voor sommige vrouwen om mee te winkelen????
  Dat doe je toch met je vriendinnen? Of omdat je er meer van jezelf in herkent?
  Ik heb 3 heel verschillende zonen. Daar geniet ik enorm van. Daar herken ik echt wel iets van mezelf in.
  Ben dankbaar dat je gezonde kinderen hebt kunnen krijgen. We hebben binnen onze familie een aantal mensen op jonge leeftijd verloren. En twee schoonzusjes kunnen geen kinderen krijgen.
  Stop met zeuren!!!
  En proberen om een meisje te krijgen ? En als het dan weer een zoon is?
  Arm kind als je zulke “domme” ouders hebt.

  Groetjes Ingrid

  Moeder van 3 geweldige zonen.

    /   Reply  / 
 4. JS

  Ben het voor een heel groot deel echt met Ingrid eens! Ik ben moeder van maarliefst 5 (Ja, VIJF) dochters en sinds 7 weken van een zoontje…

  Toen de doktoren mij vertelde dat ik een jochie zou krijgen, geloofde ik er geen snars van! ;-) Ik heb het in de gehele zwangerschap wel 3x laten controleren * LOL *!

  Om eerlijk te zijn heb ik nooit de stellige behoefte gehad naar een specifiek geslacht. Ik verlangde vurig naar een babietje maar niet naar een jongen óf een meisje. Ik was er bij voorbaat al stellig van overtuigt dat het 6e wonder wederom een meisje zou worden ;-)

  Ik kan er niet over oordelen, en dat wil ik ook niet, maar ik ben wel van mening dat het om een kindje moet gaan. Stel je voor dat het kindje niet het gewenste geslacht heeft…Ai ai ai… Dan is het drama dus nóg groter?! ~ ARM ARM kindje……..

  Probeer (op zijn minst) gelukkig te zijn met het feit dat je kinderen hebt mogen krijgen!
  Net wat Ingrid zegt! Je néémt ze niet, als je héél veel geluk hebt dan krijg je ze!!

  (Ik heb er 18 jaar over moeten doen om 6 kinderen te mogen krijgen. Ziekenhuis in – Ziekenhuis uit. Ik weet dus héél goed wat het is en waar ik over praat!)

  Groetjes van een dolgelukkige moeder van 6 kinderen!!!

    /   Reply  / 
 5. Lotje

  Zo Ingrid, en waarom heb jij dan eigenlijk 3 kinderen? Was 2 niet genoeg? Of 1? Was je nog niet tevreden? Er zijn ook mensen die helemaal geen kinderen kunnen krijgen… Lullig dat jij er 3 hebt, zeg!

  Hoe voelt dat? Zo’n aanval?

  En een moeder die zo negatief denkt over anderen die ze niet begrijpt, lijkt me ook niet echt een fijn voorbeeld voor je kinderen.

  Ach, zit ik me weer vreselijk op te winden over de mening van een ander… Mijn gevoel is nu eenmaal zo, en ik ben heel gelukkig met mijn 3 geweldige jongens. Als ik wist hoe ik het gevoel van me af kon zetten (behalve te denken: wees tevereden met wat je hebt, want dat ben ik al), dan zou ik het zo doen, geloof me maar. Want makkelijk is het niet.

  Enne, ik heb een hekel aan winkelen.

  Lotje

  Overigens, Hester, sorry dat ik het over een ‘stukje’ had; ik begrijp dat het een heel artikel is, dat maakt me des te nieuwsgieriger!

    /   Reply  / 
 6. Hester, redactie

  Hoi Lotje! Tja, blijft lastig he, steeds maar weer uitleggen waarom je die wens hebt en dat het ook jou echt wel om een gezond kind gaat. Maar mijn stuk (mag je best zo noemen hoor!); dat staat niet online. Als je mij een mail stuurt ([email protected]) zal ik je het origineel sturen. Daar is de eindredactie niet overheen geweest, maar als ik het goed heb wijkt het nauwelijks van het artikel in Linda. af.

    /   Reply  / 
 7. Lotje

  Hi Hester!

  Geweldig bedankt, ik stuur je meteen een mailtje!

  Lotje

    /   Reply  / 
 8. sharon

  hallo,

  Ik kan nergens vinden waar ik naartoe kan mailen??
  Ik ben namelijk net zelf een webwinkel begonnen (vingino outlet) en zou een beetje reclame wel leuk vinden….

  Ik hoor het wel

  Groetjes sharon

    /   Reply  / 
 9. Ed

  Quote:
  “Nog steeds hangt de kast overvol met jurken en slingeren er barbies door het hele huis, maar struikel ik natuurlijk ook heelijk over skates en auto’s!”

  Quote
  “En proberen om een meisje te krijgen ? En als het dan weer een zoon is?
  Arm kind als je zulke “domme” ouders hebt.”"

  Ik verbaas mij nu dus echt. Gelukkig dat ik ook nog reakties als Quote 2 zie.

  Moet dan alles precies zoals je hetzelf wenst.
  pffff Geen wonder dat iedereen zo ongelukkig is.

  Ik zal nooit vergeten dat ik in mijn jonge jaren eens een paar simpele pasfoto’s moest afrekenen van een gezin. Ze wilde zo graag een meisje.
  De derde werd echter een Drieling!
  Geen meisjes overigens.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>