Verkleden

Zojuist komt mijn dochter naar me toe: Ik ben een Afrikaans meisje! Blijkt dat ze één van mijn panty’s heeft aangedaan, die ze helemaal over zich heen heeft getrokken. Het ziet er erg grappig uit. Toch vind ik, dat mijn kinderen niet zomaar vanalles uit mijn klerenkast mogen trekken. Ik vind dat ze moeten respecteren dat het mijn eigendom is en dat ik eerst toestemming moet geven (ik zie het al voor me als ze ouder zijn: met míjn t-shirts aan en míjn beha’s). Dat wist ik niet, zegt ze een beetje beteuterd. Nee, het is ook niet erg, maar dan weet je het nu, is mijn antwoord. Ik denk dat ik hiermee een belangrijke grens heb gesteld, niet alleen voor mezelf maar ook voor het eigendom van anderen. Eerst vragen…

Lees ook:Beha’s voor kinderen van twee jaar
Lees ook:Wederom rel om voorgevormde beha’s voor kleine meisjes
Lees ook:Wat is seks: als je kind ‘lastige’ vragen stelt
Lees ook:Zet de naam van je kind op de kleding: simply colors!
Lees ook:Bijenkorf haalt gevaarlijke baby T-shirts terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>