Lang opblijven

Ouders gaan er heel verschillend mee om en mij hoor je er niet over wat het beste zou zijn.

Maar míjn kinderen hangen om half acht op de bank en smeken of ze alsjeblieft naar bed mogen gaan. Ze willen dan best nog eventjes een half uurtje kletsen, maar vallen dan meestal vanzelf in slaap -ook als het buiten heel warm en heel licht is. Er zijn wel eens avonden bij dat ze om negen uur pas slapen, maar dat is dan écht een uiterste grens.

De kinderen van mijn buren spelen op dit moment (half elf ‘s avonds) nog buiten. Op zich geen probleem, behalve dat het met nogal wat herrie gepaard gaat. Zelfs zo, dat ik mij er in mijn normaalsgesproken rustige avond best wat door gestoord voel. Ik weet het, ik ben zo iemand die wat geluid betreft het liefst op een onbewoond eiland zou wonen. Maar toch.

Herkenbaar? Hoe ga je ermee om? Reageer!

Lees ook:Triest: Britse kinderen spelen half uur per week buiten
Lees ook:Beledigd door digital keyboard
Lees ook:Op oudejaarsdag wonen in christelijke gemeenten: gezellig voor kinderen! (not!)
Lees ook:58% van de kinderen mag niet spelen omdat de kleding anders vies wordt
Lees ook:Ouders zijn verantwoordelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>