Bijzondere echo van baby…een beetje griezelig!

Brrr, wat een bizarre echo. Gelukkig is alles goed met het kindje en lijkt het gewoon een toevalligheid, maar deze gaat wel in de boeken als een beetje spooky! De zwangerschap van de Britse Yvonne Spence verloopt niet helemaal zonder problemen. Daarom wilde ze vorige week samen met haar echtgenoot John Reynolds duidelijkheid omtrent de gezondheid van hun ongeboren kind. Ze lieten een echo maken en daaruit bleek gelukkig dat alles goed was met de baby. Toch zagen ze iets ‘engs’, een gezicht en niet dat van hun kindje.  “Het jaagt ons toch wat angst aan”, aldus John. Ik kan me dat helemaal voorstellen!

Lees ook:Dit najaar op de markt: echo apparaat om thuis naar de ongeboren baby te kijken
Lees ook:Een beeldje van je ongeboren vrucht op de schoorsteen
Lees ook:Meer informatie bij ‘twintig weken echo’
Lees ook:Oudere zwangeren hebben meer stress dan jonge moeders
Lees ook:En dit is dan Ben, de baby van John Travolta en Kelly Preston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>