Hilarisch: meisje gaat ouders ‘vermoorden’ om zomerkamp

Kijk, dit zijn nog eens teksten van een opstandige puber! Hoe halen je ouders het ook in hun hoofden om jou op zomerkamp te sturen. Je hebt wel iets beters te doen dan al die stomme activiteiten die de kampleiding bedacht heeft. En wat doe je dan? Dan schrijf je je ouders een pittige brief en stel je dat je ze gaat vermoorden als je terug bent. Da’s weer eens wat anders dan een blije postcard. Nou ja, als de ouders er maar om kunnen lachen. En als het meisje haar dreigementen maar niet echt uitvoeren…

Lees ook:Dochter Georgina Verbaan heet Odilia Lilibet
Lees ook:Hysterisch lachende baby: té leuk! (Filmpje)
Lees ook:Praat met je kinderen over pesten
Lees ook:Hilarisch huilende/lachende baby! (Filmpje!)
Lees ook:Brei eens een muts met een baard voor je baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>