Baby van vier maanden sluit vader buiten auto

Een man uit het Duitse Gemersheim zal niet snel meer zijn autosleutel aan zijn vier maanden oude dochtertje geven. De baby sloot zichzelf op in de auto en er moesten tien brandweermensen aan te pas komen om haar te bevrijden. Oeps! Na het winkelen zette de man de baby in haar stoel op de achterbank. Hij sloot de deur, liep naar zijn eigen plek om in te stappen, maar ontdekte dat het kindje de sleutel in handen had. Het meisje drukte nietsvermoedend op de knop waarmee ze de centrale deurvergrendeling sloot.
Toen hij ontdekte dat alle portieren potdicht zaten, belde de vader bezorgd de brandweer van het plaatsje in het zuidwesten van Duitsland. Uiteindelijk wisten tien brandweermensen zonder problemen de deur open te krijgen. Omdat het warm was, was er ook een ambulance ingezet voor het kindje, maar die hulp was niet nodig. De auto stond in de schaduw en het meisje bleef ongedeerd, meldde de politie.

Bron: AD

Lees ook:Ouders laten kinderen uren in hete auto achter
Lees ook:Dit zijn de leukste Playmobil sets van dit moment!
Lees ook:Bevallen in een politieauto; weer eens iets anders!
Lees ook:Barbie toont meisjes aan dat ze ook zonder man kunnen
Lees ook:Moeder stopt baby in de magnetron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>