Borstvoeding geven in het openbaar: het blijft een taboe-dingetje

Hoe je het ook wendt of keert; het trekt toch altijd even de aandacht als je een moeder in het openbaar ziet borstvoeden. Het lijkt daarmee nog steeds een taboe-dingetje te zijn. Die signalen komen ook binnen bij de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN). De VBN steunt en informeert moeders die borstvoeding geven. “Borstvoeding is de laatste veertig jaar uit het dagelijkse straatbeeld verdwenen. Mensen zijn het ontwend en reageren daarom regelmatig onprettig”, zegt bestuurslid Debby Hays.Lees het gehele artikel op nu.nl.

Lees ook:Jongere moeders stoppen sneller met borstvoeding
Lees ook:Borstvoeding in het openbaar geeft schaamte
Lees ook:Natuurlijk ouderschap lijkt mij juist heel onnatuurlijk!
Lees ook:Gescheiden ouders laden even op als de kids bij expartner zijn
Lees ook:20% vrouwen zeer teleurgesteld over borstvoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>