Zure tweelingmoeder plakt antwoorden op standaardvragen op haar kinderen

Jeetje, het is ongetwijfeld grappig bedoeld, maar ik vind je toch wel een hele zure pruim als je het niet op kunt brengen goedbedoelde vragen van mensen over je tweeling te beantwoorden hoor. Net als vrouwen die het niet trekken als wildvreemde mensen een kijkje in de kinderwagen nemen: hoe haal je het in je hoofd om daar boos om te worden? Deze moeder heeft voor mij in elk geval niet de prijs voor relax-mum gewonnen, ondanks dat het een grapje is. Wat vinden jullie?

Lees ook:Boze moeders zijn slechte moeders (vinden ze zelf!)
Lees ook:Customize your ride, doe mee aan de Joolz ontwerpwedstrijd
Lees ook:Het betere Sinterklaas of kerstcadeau: een step!
Lees ook:De kinderwagen als Porsche of BMW
Lees ook:Boos op moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>