Peutertje neemt bad in emmer latex…OEPS!

Mijn dochter van anderhalf heeft er nogal een handje van om een ontzettende rotzooi te maken. Ze gooit eieren kapot, smeert zichzelf onder de sudocreme of nagellak en gooit te pas en te onpas de bak met water voor de hond dwars door de keuken. Maar na het zien van deze foto’s klaag ik niet meer. Dit kleine 2-jarige Amerikaanse meisje heeft in een onbewaakt ogenblik een bad in een emmer latex genomen. Och, och, och, wat een ellende. Het levert geweldige beelden op, maar de ouders zijn al dagen aan het schoonmaken. Nou ja…je haalt er wel de internationale pers mee. Leuk voor later.

Lees ook:Gruwelijk drama op basisschool Hoogerheide: kind door 22-jarige dorpsgenoot gedood
Lees ook:Strandemmer mee in de koffer? Natuurlijk: gewoon opvouwen!
Lees ook:Moeder stopt baby in de magnetron
Lees ook:Zo lief kunnen ooms voor kleine nichtjes zijn..
Lees ook:9-jarige krijgt baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>