Baby Born pop leert peutertje vloeken…

Kijk eens wat een koddige pop! Maarre…zo onschuldig is de pop niet! Dochtertje Emily was enorm enthousiast toen ze de pop van haar ouders, de 39-jarige Anthony Burridge en 22-jarige Sarah Williams uit Engeland, kreeg. ,,Maar op het moment dat ze op het buikje van de pop drukte, hoorden we het vloekwoord.” De ouders konden hun oren nauwelijks geloven. De babypop die normaal alleen hoort te brabbelen als een baby, leek duidelijk het woord ‘fuck’ te zeggen, meldt het AD.

Emily is nog maar twee jaar oud, maar kopieerde de pop al direct. “Ze blijft maar zeggen ‘fuck it’, ik weet niet hoe we haar kunnen stoppen.” Winkelketen Toys R Us, waar de pop werd gekocht, laat weten de zaak te onderzoeken. Baby Born-maker Zapf Creation wilde niet reageren. Opmerkelijke verhaal…

Lees ook:Kinderwoordenboek
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Campagne ‘Kanker verziekt je taal’ door ziek kind gestart
Lees ook:Hilary Duff heeft navelstreng als aandenken bewaard
Lees ook:Pop met piemel shockeert Amerikaanse ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>