Baby nummer 18 voor grootste familie van Engeland

Keek je het programma ’16 kids and counting’? Daarin zag je Sue Radford (39) en haar man Noel (43) 16 kids opvoeden. En het houdt allemaal niet op. Want vorige week heeft het echtpaar zelfs baby nummer achttien mogen verwelkomen. Via de website is de geboorte van Hallie Alphia Beau wereldkundig gemaakt.  De nieuwe aanwinst kan rekenen op de aandacht van heel wat broers en zussen. “Haar broers en zussen zijn gek op haar en ze doet het heel goed. We zijn helemaal verliefd op haar”, zo schreef Sue in een online blog. Jeetje zeg… En ik denken dat ik met drie kinderen al een redelijk groot gezin run! Sue raakte al op 14-jarige leeftijd zwanger van hun eerste kind Chris (nu 25 jaar). Na Chris werden ze ook nog de trotse ouders van Chloe (19), Jack (17), Daniel (15), Luke (14), Millie (13), Kate (12), James (11), Ellie (9), Aimee (8), Josh (7), Max (6), Tilly (4), Oscar (3) en Casper (2). Verder heeft het koppel ook al twee kleinkinderen. Vorig jaar lieten The Radfords nog weten dat het achttiende kind ook het laatste kind zou zijn, maar Sue is daarvan niet meer zo overtuigd. “Ik denk dat zij de laatste zal zijn, maar zeg nooit nooit”, zo liet ze weten tegenover The Sun. “We zullen het niet actief proberen, maar ik ga ook de pil niet slikken.”

Een beetje gek is het natuurlijk wel…

Lees ook:Grootste pesters zijn de ‘grote broers’
Lees ook:Je dochter maakt je andere kinderen liever
Lees ook:Oudste in het gezin vaak hoogste I.Q.
Lees ook:En zie hier dan eindelijk de baby van Fergie!
Lees ook:Enig kinderen duidelijk gelukkiger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>