Kijk eens: deze foto’s bewijzen dat flesvoeding ook prachtig is!

Stoor jij je ook zo aan de verheerlijking van borstvoeding? Al die foto’s waaruit maar blijkt dat je het echt alleen dan het aller, allerbeste voor je kindje doet? Nou, flessenkinderen kunnen ook de mooiste plaatjes opleveren, zo bewijst de weblog newmama.nu met een compilatie van foto’s. Prachtig! Voel je in elk geval nooit en te nimmer schuldig als je om welke reden ook voor flesvoeding kiest!

Lees ook:Tip: niet spraytannen voor je borstvoeding geeft!
Lees ook:Parttime werkende moeders hebben gezondere kinderen
Lees ook:Komt er aparte flesvoeding voor jongens en meisjes?
Lees ook:Dit krijg je als je je kind iedere dag fotografeert…
Lees ook:Ontwikkelingspsychologie nader toegelicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>