Zo lief kunnen ooms voor kleine nichtjes zijn..

Oooh, wat lief! Dit meisje wilde verkleed naar de film Cinderella, maar ergens schaamde ze zich daar ook wel een beetje voor. Haar oom aarzelde geen moment en trok ook een prinsessenjurk aan. Over gĂȘnant gesproken… Maar wat een held dat hij dat voor zijn kleine nichtje over had! Het levert in elk geval een waanzinnig plaatje op. Hulde aan de oom!

Lees ook:8-jarig jongetje met hersenverlamming loopt op eigen kracht triatlon uit
Lees ook:Taekwondo peuter is té grappig
Lees ook:Cinemum: met je baby naar de film
Lees ook:Nijntje de film is ‘Gouden Film’ met 100.000 bezoeker
Lees ook:Duizenden bezoekers Monster Jam 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>