18 april: nationale rouw om uiteenvallen K3

Ja hoor, natuurlijk: er is een oproep tot nationale rouw om het uit elkaar vallen van K3. Persoonlijk vind ik het een beetje ver gaan, ik vind dat de groep nog lang bij elkaar is gebleven, maar mocht je een dag hartgrondig willen wenen (zoals ze dat in België dan noemen), dan kun je dat het beste doen op 18 april. Enne…vergeet je je niet op Facebook aan te melden voor dit event?

Lees ook:100% Mama Event: voor hippe moeders van té leuke kinderen
Lees ook:22 waanzinnige foto’s van kinderen met hun huisdier
Lees ook:Win een persoonlijk koninginnedag shirt of cap van Bulbby
Lees ook:Weg met kids? Surf eerst even langs bijzonderpekje.nl
Lees ook:We zijn allemaal wéér helemaal gek op de Efteling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>