Betalen voor een kinderpartijtje waar je niet bent geweest

Mocht je ooit van plan zijn je kind niet 24 uur voorafgaand aan een kinderpartijtje officieel af te melden, dan kan ik je aanraden daar eens heel ernstig over na te denken. Voor je het weet krijg je een rekening op de mat. En mocht je nou denken: wat is dat een onzinnig verhaal, dan verwijs ik je graag naar dit artikel uit De Telegraaf. De ouders van een Brits 5-jarig mannetje mochten opdraaien voor de kosten die de ouders van het feestvarken hadden gemaakt doordat de afzegging te laat binnenkwam. Zij stuurden een officiƫle rekening. Ben je dan gek of niet?

Lees ook:Melkpoeder voor baby’s: HAMSTEREN!!!
Lees ook:Kinderen op muziekles door muziekgames
Lees ook:Alles voor een happy meal: kleuter stapt alleen in de tram!
Lees ook:Question-zone: chat voor kinderen met brugklasproblemen
Lees ook:Wiplala in een nieuw jasje: betoverend leuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>