Kijk…zo krijg je je kinderen natuurlijk wel aan het eten!

Wow, wat zijn sommige mensen toch immens creatief1 Waar ik ‘s morgens niet heel veel verder kom dan een bruine boterham met beleg, is er een moeder die dat heel anders aanpakt en daar ook nog eens beeldmateriaal van aanlevert. Op HLN vind je een mooi overzicht. Hiernaast alvast een klein voorproefje. Zo eten je kids hun bordje wel leeg denk ik!

Lees ook:Zo was je de haren van je baby…
Lees ook:Streng
Lees ook:Meer dan de helft ouders heeft frustratie over eetgedrag kinderen
Lees ook:Mooi opgemaakte sla
Lees ook:Geen loze dreigementen, maar de beloningsposter als hulp bij het opvoeden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>