Oma baart kind voor haar dochter…

In Utah is een 58-jarige vrouw in verwachting van haar kleinzoon. Julia Navarro is surrogaatmoeder voor haar dochter die met vruchtbaarheidsproblemen kampt, zo meldt in de Salt Lake Tribune. Wat een prachtig verhaal. Ik roep het ook altijd: er is maar één vrouw voor wie ik draagmoeder zou zijn, en dat ik mijn eigen dochter. Julia’s dochter Lorena McKinnon begon drie jaar geleden met haar man Micah aan kinderen. Maar na meerdere miskramen besloot haar moeder te helpen.De 58-jarige Julia kreeg allerlei hormoonkuren om haar lichaam klaar te maken voor een bevruchting. Het is niet de eerste keer dat een vrouw haar eigen kleinkind baart. Vorig jaar schonk een 53-jarige vrouw nog het leven aan haar tweelingkleindochters. De biologische moeder en surrogaatmoeder zeggen dat hun band nog meer is versterkt. De baby wordt in februari verwacht. Wat een prachtig cadeau oma!

Lees ook:Oma van 61 baart eigen kleinkind
Lees ook:WAT??? Vrouw zwanger van negenling???
Lees ook:Vijfde kind voor Heidi Klumin aantocht…
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!
Lees ook:9-jarige krijgt baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>