Hysterisch lachende baby: té leuk! (Filmpje)

Ik heb dit filmpje al wat keren gekeken en echt iedere keer moet ik er weer zo hard om lachen. Deze baby die zich kapotlacht om iedere keer dat het papiertje gescheurd wordt, is echt zo ontzettend grappig. Hou maar achter de hand voor als je een keer in een mopperbui bent…

Lees ook:Om de beurt
Lees ook:Intensief sporten kan miskraam veroorzaken
Lees ook:Kind schrijft tandenfee een brief
Lees ook:Helemaal hip: bevallen onder hypnose
Lees ook:Het vreemde ei: een geweldig leuk prentenboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>