9 jaar en vastberaden om president van Amerika te worden

Lees even dit berichtje op HLN: Caster Reylynn, een 9-jarig meisje uit Seattle is vastberaden om in 2040 president van de Verenigde Staten te worden. Ik hou er wel van, dat soort gedreven typs! Haar campagne loopt alvast op volle toeren via het internet: naast filmpjes op YouTube heeft ze ook haar eigen Facebookpagina waarin ze de wereld uitlegt wat haar standpunt en doelen zijn. Wat een bijzonder meisje zeg! En wat zou het bijzonder zijn als ze inderdaad in 2040 president van Amerika wordt!

Lees ook:Gruwelijke Generaal: nieuw hilarisch boek van ‘Nederlandse Roald dahl’
Lees ook:Helft jeugd kijkt dagelijks filmpjes op YouTube
Lees ook:Kinderen krijgen bijna allemaal wel te maken met online pesten
Lees ook:YouTube voor kinderen gelanceerd
Lees ook:Charlie bit my finger-kids krijgen eigen webserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>