WAT??? Vrouw zwanger van negenling???

Een vrouw in Mexico, die nog maar een half jaar geleden een drieling kreeg, is nu zwanger van een negenling, zo melden de Mexicaanse media. Karla Vanessa Perez Castaneda werd zwanger na een vruchtbaarheidsbehandeling. Hoe bizar en ongezond is dat zeg! De vrouw uit Arteaga, Coahuila, zal als alles goed gaat zes meisjes en drie jongens via een keizersnee het leven schenken op 20 mei. Ze zal dan zeven maanden zwanger zijn. De drieling, twee meisjes en een jongen, kwam op 4 november vorig jaar ter wereld. De vrouw heeft ook nog een zoontje van vijf jaar. De geboorte is voor de ouders een financiĆ«le ramp. De moeder is werkloos en de vader, Juan Bernardo Garcia Morales, verdient als muzikant niet genoeg om zo veel nageslacht te onderhouden. De lokale autoriteiten zijn inmiddels in actie gekomen en roepen de bevolking op om ‘peters en meters’ te worden van de negenling.
Als de vrouw negen levende kinderen baart, is ze waarschijnlijk de eerste in de geschiedenis. In het verleden waren vaker vrouwen zwanger van negen kinderen, maar nooit eerder overleefden alle kinderen de zwangerschap. Er zijn wel levende achtlingen geboren. Zo gaf kreeg 2009 de Californische Nadya Suleman acht kinderen. ‘Octomum’ weet haar enorme gezin onder meer te onderhouden door een eigen tv-serie.

Bron: RTL

Lees ook:Zwangerschap van negenling blijkt een verzinsel
Lees ook:Drieling uit twee baarmoeders geboren
Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:23-jarige bevalt van vijfling…
Lees ook:Na octomama vrouw zwanger van twaalfling…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>